SJAAK ADRIAANSSEN

Sjaak Adriaanssen is al een lange tijd voorzitter van SEZAKO, hij is een gedreven man met een hoop ideeën , sommigen uitvoerbaar en andere alleen nog een droom. Dit idee van “Sampled Voices” is langzaam gegroeid in de PR groep. We hadden vorige jaren met het koor wat moeilijkere liedjes gezongen, en voor ons zelfvertrouwen werden we begeleid door een basgitaar en drums. Zo kwamen we op het idee om iets te doen met meer ondersteuning, meer geluiden op de achtergrond of te wel soundscapes toe te voegen, maar wel zo dat het koor de hoofdact blijft. Dit was dus echt iets nieuws.
Eerst hebben we als PR dit idee verder uitgewerkt en het aan de concertcommissie en koor voorgelegd. Ook zij werden enthousiast.
Via Pieter Nic van den Beuken, kwartiermaker hier in Sevenum, werden we in contact gebracht met Ron van den Beuken (geen familie) DJ en Danceproducer. In samenwerking met onze dirigent Rob Jacobs werden de ideeën verder uitgewerkt in de studio. De samenwerking met verschillende partijen was beslist een challenge.
Sjaak kijkt vol verwachting uit naar de uiteindelijke uitvoering als we op het podium staan; is de balans goed, loopt alles synchroon, is het koor goed te horen, dat zijn al met al behoorlijke uitdagingen. Het doel van “sampled voices” is om meer mensen enthousiast te maken om in een koor te gaan zingen, want zingen is niet saai! Zingen is niet alleen voor ons als ouderen maar ook vooral voor jongeren, dus schroom niet en zing mee!

Sampled voices wordt mede mogelijk gemaakt door Culturele Hotpot van HadM, Huis voor de kunsten, VNK en VSB fonds

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.