ANGELS RULE


De populaire groep Angels Rule bestaat uit vocalisten Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen, Roel Verheggen en pianist Robert Lemmens en is al jaren een begrip in de regio. Met hun prachtige meerstemmige zang weten ze het publiek altijd  te bekoren en een gevoelige snaar te raken. Angels Rule is een hechte vriendengroep. Dat zie en hoor je op het podium.
In de afgelopen 15 jaar heeft de groep vele optredens gegeven in een brede regio van Zeewolde tot Maastricht, maar ook in het buitenland groeide de naamsbekendheid gestaag.
Begin 2008 maakte Roel Verheggen plannen om een dinnershow in Boxmeer te organiseren. Hij benaderde Anneke, Caroline en Marlies om mee te doen. “Vooral omdat ze ieder zo’n eigen stemgeluid hebben”, De dinnershow kwam er, waarbij ook Robert Lemmens aan de piano zijn opwachting maakte. “Maar dat het klikte dat wisten we!”. En dus werd besloten om in augustus dat jaar samen op te treden tijdens het Rozenfestival in Lottum. En weer was iedereen laaiend enthousiast; Angels Rule was een feit.
De groep geeft regelmatig concerten in samenwerking met muziekverengingen, zoals met de harmonie van Banholt, Reuver, Grubbenvorst, Sambeek en Lottum. In samenwerking met stichting Sento Vero maakten ze onderdeel uit van prachtige uitvoeringen zoals Cinemagic, Passion en Jesus Christ Superstar.
In mei 2023 waren de Angels te zien in een nieuw zangprogramma van de EO: Zing! Hierin gaat men op zoek naar de beste zanggroep van Nederland. Een programma met zeer uiteenlopende inzendingen met 3 tot 80 koppige zanggroepen. Wederom was de jury onder de indruk van de professionaliteit van deze groep en werd hun meerstemmigheid in het nummer ‘Royals’ geloofd door o.a. Roel van Velsen en Glen Faria (laatstgenoemde was coach van Angels Rule).
Angels rule verzorgt een gastoptreden tijdens “Sampled Voices”

Sampled voices wordt mede mogelijk gemaakt door Culturele Hotpot van HadM, Huis voor de kunsten, VNK en VSB fonds

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.