FEESTJE SEZAKO 22-10-2022

SEZAKO gaf een feestje!
Op 22 oktober in de Wingerd!
Op een mooie zaterdagavond in de herfst vierden we ons jubileum. Een feest waar we al jaren naar uit hadden gekeken. Sezako als feestvarken.
De zaal was prachtig aangekleed als feestzaal. De theaterverlichting was nog eens extra gecontroleerd en microfoons getest. De taarten waren gebakken, het podium vers gedweild. De barmannen Dion en Melle hadden zich nog een keer extra gedoucht. De corsages werden opgespeld en er werd snel nog een kam door de haren gehaald. Rob Jacobs ,dirigent, poetste zijn brillenglazen terwijl onze muzikale gasten nog snel even repeteerden. Kortom, kosten nog moeite waren gespaard om de feestavond te doen slagen. Om klokslag half acht openden de deuren van de Wingerd en druppelden de eerste gasten binnen. Ze werden verwelkomd door het bestuur van Sezako en het programmaboekje werd overhandigd samen met een lootje. Dat lootje moest goed bewaard worden, want het nummer op het lootje correspondeerde met een cadeau, dat op het einde van het concert werd uitgereikt. 
Om acht uur liepen wij, onder applaus, het podium op.
Na een kort welkomstwoord, greep Tina Brouwers de microfoon om ons vol enthousiasme door de avond te loodsen. Wij beten het spits af met o.a Stand by me, dat werd ondersteund door de bas van Marijn Nederpelt en op cargon Theo de Bruijn. Miek Raedts leidde met een gedicht het stemmige ’the long day closes” in. Het tweede gedeelte voor de pauze werd ingevuld door Theo de Bruijn en Marijn Nederpelt, vader en zoon. Theo vertolkte het klassieke werk en Marijn zorgde voor verrassingen door op virtuoze manier, twee gitaren te bespelen en daarbij ook nog te drummen.
Volg de link voor een korte impressie: Impressie concert Theo en Marijn
Na de pauze wat het de beurt aan Dansgroep Stream uit Malden o.l.v. Janne van Lanen. Dansen is moeilijk onder woorden te brengen, dansen moet je zien om te genieten van de choregrafie en de synchroniteit in combinatie met de muziek. Tenslotte betraden wij nog eenmaal het podium om met een mix van klassieke en moderne nummers af te sluiten. De vertolking van Fix you van Coldplay was hier een hoogte punt. En zo kwam er een einde aan een mooie avond. De gasten keerden huiswaarts met een tas vol verassingen. Voor de liefhebbers was het daarna nog gezellig naborrelen in de Wingerd.
Foto’s van het feest? volg de link: SEZAKO FEEST 30 JAAR

Op ons feest waren er gastoptredens van:
Theo de Bruijn en Marijn Nederpelt gitaristen
DansgroepStream van Dance Department Malden