SEZAKO ZELF


Door alle informatie over deelnemers aan “Sampled voices” zou je bijna vergeten dat wijzelf ook druk bezig zijn met de voorbereidingen. Er wordt geoefend met het meezingen van de tracks en de a-capella stukken worden grondig doorgenomen. Alle stukken moeten uit het hoofd geleerd worden wat we eigenlijk ook niet meer gewend waren. Zaterdag jl. werden we al vroeg verwacht op de repetitiedag. Niet alleen zingen maar we maakten ook kennis met koorregie. Esther Koenen verzorgde een workshop om koorzang dichter bij het publiek te brengen. Bewegen dus en de concentratie vasthouden. Leuk om te doen, een meerwaarde voor de uitstraling van ons koor.

En u als publiek mag van al dit moois komen genieten op 28 oktober!
U boft maar.
Nog geen tickets? Ga snel naar onze website!
SEZAKO en Ron van den Beuken
Presenteren “Sampled Voices”
Gast: Angels rule
Op 28 oktober om 20.00 uur in de Wingerd
Kaarten á €17,50 verkrijgbaar via de website: www.sezako.nl

Sampled voices wordt mede mogelijk gemaakt door Culturele Hotpot van HadM, Huis voor de kunsten, VNK en VSB fonds.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.