SAMPLED VOICES CONCERT


Zaterdag 28 oktober, een nagenoeg uitverkocht concert van Sezako in de Wingerd.
Om 20.00 uur openden Angels Rule het programma. Zoals altijd maakten zij hun beloften helemaal waar.
Een feest voor het oor.
Het gedeelte na de pauze vulden wij zelf in, startend met 4 a-capella nrs. en daarna het project “Sampled Voices”.
Met onze dirigent Rob Jacobs hadden we het project talloze keren doorgenomen en nu was het zover.
Ron van den Beuken kroop achter de draaitafels, de microfoons werden geplaatst en de opmaat naar het eerste nummer rolde de zaal in. Het koor zette ‘May it be’ in om 20 minuten later te eindigen met ‘Top of the world’. Een mix van zang en dance vulde de Wingerd, en het publiek vond het héél leuk. Het oog wil ook wat. De belichting was in de vertrouwde handen van Ruud Verhaag, die het feest compleet maakte. Met “Sampled Voices” verrasten wij onszelf en ons publiek.

Dit feestje was niet mogelijk geweest als diverse fondsen niet bij hadden gesprongen.
We danken de Culturele Hotpot van HadM, VSB Fonds, Huis van de kunsten van de provincie en het koornetwerk VNK. Op 26 november, tijdens het OP in ’t Gasthoês in Horst, mogen we nog een keer “Sampled Voices” uitvoeren.
Dus als je het gemist hebt, heb je nog een kans.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.