Nieuws 2 juni 2016

Na twee weken pauze hadden we maandag weer repetitie. Op het programma stonden “Calm after the storm”, “Ding a dong” en “Serenata”. “Serenata” zit er tamelijk goed in, want ondanks de afwezigheid van een niet nader met naam genoemd persoon is het gelukt om het hele lied uit te zingen! Dat zit dus wel goed. “Ding a dong” op verzoek van Geert nog even goed bekijken. De repetitie werd afgesloten met het zingen voor twee jarigen: Marly en Mariëlle.

Aanstaande zondag gaan we foto’s maken, en daarna gezellig een dagje uit. Waar we naar toe gaan is nog een verrassing. We verzamelen om 09.00 uur bij Astrid, met een lege maag! Voor de foto’s dragen we wit-blauwe kleding. Evt. kun je daarna andere kleren aantrekken voor het uitstapje. We verwachten rond 18.00 uur weer thuis te komen. Neem wat zakgeld mee voor een versnapering, bij regenweer een paraplu, en gemakkelijke wandelschoenen. De leden van de PR-concertcommissie fungeren als chauffeurs.

En maandag is er weer gewoon repetitie, aanvang 20.00 uur in de Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.