Seasons of Love 2015

Internationaal a- capella concert!
Met de Silk-O-Phonics uit Krefeld en Eric Thiesen!

_MG_5126kopie

Op 21 Maart 2015 waren wij te gast in Krefeld.
Op 28 Maart 2015 hetzelfde concert in de Wingerd

Lente in de liefde.
Onvoorwaardelijke liefde voor je kind. Het kind komt bij de geboorte als een onbeschreven blad tot je. Het is jouw taak het op weg te helpen en te begeleiden op zijn pad naar volwassenheid. Als je het leven van de mens vergelijkt met de vier seizoenen kun je deze eerste fase kenmerken als de lente.  Evenals het onbeschreven blad ontpopt zich het kind tot de jong volwassene. De bloem komt tot bloei. De puber wil van alles en dat kan nou eenmaal niet altijd.  Als ouder word je tijdens de opvoeding soms behoorlijk op de proef gesteld, maar de onvoorwaardelijke liefde blijft.

_MG_5172

Volle zomer liefde.
Volwassen liefde, gerijpt door ups en downs. We staan vol in  “het echte  leven”. De zomer rijpt het koren en ook wij barsten van energie  in deze levensfase. We hebben ons gevestigd en  hebben het voor elkaar in zowel werk als relatie.  Het doel in het leven wordt steeds duidelijker, dit is wat ik in dit leven wil bereiken. Vastbesloten gaan we op weg om het uit te voeren.

_MG_5315_uitsnede

Liefde in herfsttij-dagen
Dit is de fase van het uitdelen van onze levenservaring, we kunnen nu oogsten wat we in het leven   gezaaid hebben en liefdevol hebben laten groeien. Er is een verdieping in ons leven gekomen, een glans waar anderen nu van kunnen genieten. Het ontdekken van de wijde wereld laten we over aan de jeugd, we staan ze bij met wijze raad.

_MG_5428_1 uitsnede

Bezinning in de liefde.
In de winter bedekt de sneeuw de aarde, ze is maagdelijk wit. Diep in die aarde zijn de planten weer bezig zich voor te bereiden op een nieuwe lente. Het lichaam van de oudere mens is  niet meer in staat om mee te doen aan de snelle wereld van alledag, maar de geest kan nog heel helder zijn en ons met wijsheid overladen.

 

SILK-O-Phonics
www.silk-o-phonics.com

Presse_silkophonics_kachel_2014

16 karakteristieke zangers brengen onder muzikale leiding van Christiane Böckeler frisse a-capella klanken ten gehore.
Muzikale uitdagingen met unieke en leuke uitvoeringen zorgden in de afgelopen veertien jaar voor groot succes.
De concerten, die in deze tijd zijn ontstaan, zorgen nog steeds voor goede gesprekken.
Met humor, charme en hoge muzikaliteit zingt het ensemble spannende arrangementen van Jazz, Rock en hedendaagse Popmuziek.
Wilt u genieten van een muzikaal waardevol concert? De silk-Ophonics, a-capella muziek uit de zijdestad Krefeld, zorgen voor een onvergetelijke avond!!!

ERIC THIESEN

_MG_5296_1

Mijn naam is Eric Thiesen. Toneelspelen is me met de paplepel ingegeven. Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met animatie en presenteren. Heb me bekwaamd in toneel en later in regie. Ik heb een eigen theaterschool en geef drama lessen in Arcen en omgeving. Toneel is mijn passie, het liefst speel ik straattheater hierbij heb je per definitie veel interactie met publiek. Tijdens dít concert is het publiek de vierde muur en probeer ik deze te omzeilen en te doorbreken. Mensen raken of ontroeren, laten lachen, entertainen en te amuseren is mijn grootste uitdaging.
Het is de derde keer dat ik samenwerk met Sezako, het is wederom een mooie uitdaging. Heb vele rollen mogen spelen ben benieuwd waar deze reis me brengt.