Nieuws 12 mei 2016

Maandag hadden we een echt zomerse repetitieavond. We zongen dit keer in de Razen-Tru kamer en vanwege het warme zomerweer gingen de ramen en deuren open. Dit zorgde tegelijkertijd voor de nodige afleiding vanwege allerlei omgevingsgeluiden: het verkeer, de kerkklokken, de harmonie, cafégeluiden etc. Daarbij leek de concentratie niet bij iedereen even hoog dus het werd niet onze beste repetitie ooit. Gelukkig werd veel goed gemaakt door het mooie weer buiten zodat we onze pauzedrankjes op het terras konden nuttigen, en ook na afloop werd de “derde helft” natuurlijk op het terras gehouden. Heerlijk om de zomer even te proeven!

Voorlopig hebben we vrij vanwege Pinksteren en daarna de Kermis. Onze eerstvolgende repetitie is op maandag 30 mei, aanvang 20.00 uur in De Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.