SEZAKO EN MIDSUMMER MAGIC

Samen met onze dirigent Geert Verhallen zijn we de nummers van Sampled Voices aan het oppoetsen voor het optreden op 30 juni. Daarbij wordt vooral gelet op de uitstraling en het synchroon bewegen. Dat maakt het voor publiek een stuk aantrekkelijker om naar te kijken.

Sezako verzorgt ook een optreden op 30 juni in Meerlo tijdens Midsummer Magic.
Een festival dat in het teken staat van ontmoeten en verbinden.
Wij staan in het programma en treden op om 12.55 uur. We laten nog een keer van ons horen met het programma wat met “Sampled Voices” een groot succes was.
Daarnaast treden we samen met andere koren op tijdens de finale halverwege de middag en later op de dag, waarbij vooral samenzang van bekende klassiekers op het repertoire staan.

MIDSUMMER MAGIC PAKT GROOTS UIT !!
Meerlo staat aan de vooravond van een groots opgezet muziekfestival onder de naam Midsummer Magic dat herinneringen oproept aan het legendarische Midsummer-pop-festival in de jaren zeventig.
Oude tijden herleven in Meerlo.
Het programma zondag 30 juni begint om 11.00 uur en wordt afgesloten rond 21.00 uur.
Tal van optredens, veelal cross-overs tussen muziek, dans en theater, passeren de revue.
Ruim 500 zangers en zangeressen en artiesten treden op bij diverse Vocal Groups uit de regio alsmede Flink Jeugdtoneel uit Horst aan de Maas, de Stardancers en de dansers van Just Be Fit uit Meerlo. Speciaal is ook het optreden van het Theater Dragqueen Victoria False uit Amsterdam (oorspronkelijk Meerlonaar van geboorte) .
In de festivalweide zal een grote horecatent worden geplaatst met uitzicht op beide podia, dus bij een bui zit je bij Midsummer Magic droog !
Op het voorplein zijn er allerlei activiteiten voor volwassenen en kinderen en kunt u naast het genieten van de fantastische optredens, ook genieten van een hapje en een drankje.
Het wordt Magisch, maak het mee en kom naar MIDSUMMER Magic 2024 !
Tickets online : € 17,50 ( kinderen/jongeren tot 18 jaar gratis)
Tickets aan de kassa : € 22,50

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.