Nieuws 10 april 2014

We hebben maandag een heerlijke repetitie gehad waarin we veel hebben gezongen, óók in mix-opstelling.  “Everything at once” staat al goed in de grondverf;  de groepsrepetitie voor de sopranen heeft zeker bijgedragen aan de samenklank en expressie van de grote stukken tekst.
Het “dirigentenpraatje” is  kennelijk niet voor niks geweest, want er zijn zowaar  méér potloden gesignaleerd…., volgende week nóg een paar erbij?
Afgelopen zondag hebben Gon en Jes op de Carbootsale in Horst gestaan. Dit is een succes geworden en zeker voor herhaling vatbaar dus Gon en Jes: bedankt! We zoeken nu nog twee andere personen om hetzelfde kunstje nog een keer te flikken. Het schijnt erg gezellig te zijn dus meld je aan bij Gon!
Vanaf volgende week start Geert weer –gedurende een paar weken- met een “cursus notenleer”. De meesten van ons kunnen hier zeker nog wat van leren, dit versnelt het instuderen van nieuwe stukken. Aanvang om  19.30 uur bij De Gaper, je bent van harte uitgenodigd! Aanvang normale repetitie om 20.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.