Nieuws 3 april 2014

Maandag heeft onze dirigent uitgebreid zijn visie gegeven op ons koor. Hij gaf wat aandachtspunten aan, alsmede  de koers die we komende tijd gaan volgen. Enkele trefwoorden zijn: gezelligheid maar tevens discipline, potlood meenemen voor eigen aantekeningen, samenklank bevorderen, werken aan de uitstraling, notenkennis, themaconcert, uitbreiding kerstrepertoire. Heb je opmerkingen of suggesties m.b.t. ons repertoire: spreek dan iemand van de muziekcommissie aan.

Aanstaande maandag beginnen de sopranen een half uurtje eerder met een groepsrepetitie i.v.m. “Everything at once”, dus die mogen al om half acht aanwezig zijn. De rest volgt om acht uur.

Dan nog aandacht voor het volgende: via Astrid kwam het verzoek binnen van Stichting Musical Stella Duce of er nog mensen mee willen doen met de musical “The Sound of Music”, die in november in Blerick wordt uitgevoerd. Hierin heeft onze dorpsgenote Tina Brouwers de vrouwelijke hoofdrol, en tevens spelen Tim en Pepijn Stoter mee. Men zoekt o.a. nog versterking van het nonnenkoor. Heb je altijd al non willen worden dan is dit je kans! Maar ook als je het gewoon leuk vindt om mee te doen: meld je bij Astrid.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.