Nieuws 6 februari 2016

Afgelopen maandag hebben we weer flink gerepeteerd aan de liedjes die we gaan zingen in Wellerlooi en in Sevenum. Het zijn veel nieuwe nummers die we voor deze concerten moeten kennen. In ons muziekarchief op OneDrive vind je diverse opnames van YouTube om te luisteren en zo ook thuis te kunnen oefenen. Toch misschien eens handig om hier gebruik van te maken.
10-17 februari: repetitie om 20.00 uur.
24 februari: geen repetitie i.v.m. Carnaval.
14 maart: repetitiedag.
25 en 26 april: concert samen met de fanfare van Wellerlooi.
5 mei: concert 75 jaar bevrijding in de Wingerd.
De PR commissie is druk bezig met organiseren, om hier een mooie middag van te gaan maken met medewerking van o.a. een bigband, kinderen van de basisscholen in Sevenum, een pianiste en een danspaar. Muziek uitsluitend uit de jaren 40-45.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.