Nieuws 30 januari 2020

De jaarvergadering is goed verlopen, iedereen heeft zijn zegje weer kunnen doen, en de diverse commissies kunnen weer aan de slag. Lea gaat de archiefcommissie versterken, Mariëlle de choreografiecommissie en Marleen en Astrid de kledingcommissie. Allemaal heel veel succes!
Maandag 3 februari gaan we weer verder met repeteren aan de liedjes die we zingen in Wellerlooi (25/26 april) en in ons eigen Sevenum op 5 mei. Rob heeft een nieuw overzicht gestuurd met de liedjes die we elke repetitie gaan oefenen. Dan kun je als je tijd en zin hebt deze thuis vast voorbereiden!
3-10-17 februari: repetitie om 20.00 uur.
24 februari: geen repetitie i.v.m. Carnaval.
14 maart: repetitiedag. Tijdstip zal waarschijnlijk van 10.00 tot 15.00 uur zijn.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.