Nieuws 22 september 2016

Zaterdag waren bij te gast op de expositie van schilderijen en andere kunst in de tuin bij Astrid Peelen thuis. De tuin was heel gezellig en sfeervol ingericht, en haar prachtige schilderen/kunstwerken waren in overvloed te bewonderen. We hebben een zéér creatief en talentvol lid in ons midden! Uiteraard was er ook gezorgd voor koffie/thee met was lekkers erbij. Sezako gaf, evenals het andere gastkoor Mixed Melody uit Heeze, twee keer een kort optreden. Twee van onze liedjes beleefden daar hun première, en beide gingen goed. Na ons laatste optreden konden we nog zwaaien naar de voorbij trekkende M-A Run en daarna keerden wij huiswaarts. Mede dankzij het mooie weer was het een zeer geslaagde dag! Astrid bedankt voor de organisatie!

Maandag hebben we hard gewerkt aan de stukken die we op het OLKF zullen zingen op zaterdag 8 oktober. Het overzicht van die stukken heb je inmiddels per mail gekregen, dus bekijk vooral ook zelf even de gedeeltes waar je nog moeite mee hebt. Geert heeft oefenopnames rondgestuurd die daarbij helpen. Overigens is onze Make-over Masterclass een half uurtje vervroegd: die begint nu om 17.00 uur. Zoals bekend is ons optreden gepland om 14.30 uur.

Truus heeft een rooster gemaakt voor het werken bij Rowwen Hèze. Verscheidene leden (met aanhang!) hebben al ingetekend. Heb je dat nog niet gedaan doe dat dan alsjeblieft uiterlijk aanstaande maandag. Schakel bij voorkeur ook je familieleden/bekenden in. Hoe meer mensen wij zelf aanleveren om te werken hoe meer we verdienen. Dus neem je verantwoordelijkheid en laat de lasten niet neerkomen op slechts een kleine groep leden….

Tot maandag, aanvang repetitie weer om 20.00 uur in De Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.