Nieuws 15 september 2016

Afgelopen zaterdag vierde onze voorzitter het 40-jarig huwelijksfeest met zijn Franca, en Sezako mocht daarbij zijn! In de kerk zongen we twee nummers. Helaas was onze dirigent verhinderd maar met de hulp van Astrid en Jeroen is dit prima gelukt. ’s Avonds op het feest brachten we eerst een kleine muzikale serenade en daarna dompelden wij ons onder in het feestgedruis. Sjaak en Franca: nogmaals van harte gefeliciteerd en bedankt voor het geweldige feest!!

Maandag hebben we hard gewerkt aan “The long day closes”. Dat gaan we zingen op het Open Limburgs Koren Festival op 8 oktober. Daarvoor hebben we nog 3 repetities…
Verder hebben we de stukken doorgezongen die we aanstaande zaterdag tijdens de expositie in de tuin bij Astrid gaan zingen. Astrid zal zelf de verdere inhoudelijke informatie mailen en Geert stuurt het overzicht door van de nummers die we gaan zingen. Neem a.u.b. thuis nog even de teksten van alle liedjes door, want we zingen alles uit het hoofd.

Dan de dagindeling van zondag 2 oktober: workshop choreografie en optreden “Koren op de Molen” te Merselo:
11.30 – 12.30 uur: 1e uur workshop choreografie van Saskia Vos
12.30 – 13.00 uur: half uur pauze
13.00 – 14.00 uur: 2e uur workshop van Saskia Vos.
Locatie: sporthal de Kruisweide te Sevenum: in de kelder ligt een prachtige grote spiegelzaal die wij gehuurd hebben van de gemeente. (schoenen uit of over-sloffen aan)
14.10 uur: vertrek naar Molen “Nooit Gedacht” Merselo,  Grootdorp 93, 5815 AN Merselo (inzingen niet meer nodig)
15.00 – 15.30 uur: optreden tijdens “Koren op de molen”
15.30: weer naar huis.

De planning voor het Open Limburgs Koren Festival is ook bekend:
Wij zingen op zaterdag 8 oktober, in Theaterhotel De Oranjerie te Roermond.
optreden: 14.30 – 15.00 uur in de Theaterzaal; we worden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit: Jetse Bremer, Ria Vanwing en Rainer Hilger.
make-over masterclass : 17.30 – 19.15 uur. Hierin wordt één van onze gezongen nummers op diverse aspecten onder de loep genomen door coach Marijke Meems. Deze masterclass is openbaar toegankelijk voor publiek.
Van 20.00 – 22.00 uur is er nog een avondprogramma. Dan treden er 3 bijzondere gastkoren op en de avond wordt feestelijk afgesloten met de bekendmaking van de resultaten en prijswinnaars van het OLKF 2016 door de vakjury. We hoeven dus echt niet meteen na de masterclass naar huis!

Maar eerst focussen op aanstaande zaterdag. Let op de mails van Astrid en Geert, en graag tot zaterdag. En breng goed weer mee…..

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.