Nieuws 21 april 2016

Het inzingen maandag was zeer dynamisch. De inzingoefeningen waren niet alleen vocaal, maar ook lichamelijk inspannend. In groepjes van twee zongen we in terwijl we ons tegelijkertijd op de fysieke opdrachten moesten concentreren. Daarna werd er, al zingende, door elkaar heen gelopen. Dat was weer eens wat anders en leuk om te doen! Vervolgens kwam ”Serenata para la tierra de uno” aan de orde. Na wat voorbereiding moesten de partijen aan de kant en gingen we dat nu toch eens écht uit het hoofd zingen. Geert heeft ons er goed doorheen geleid, want we bereikten zonder erg grote haperingen het einde! Dat gaat dus helemaal goed komen!
Ondanks de meivakantie blijven wij de komende 2 weken gewoon door repeteren. Dus tot maandag, 19.50 uur in De Gaper.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.