nieuws 14 april 2016

Omdat we 25 jaar jong geworden zijn hadden we afgelopen vrijdag een feestavond. In de feestelijk versierde woonkamer van Truus werden we ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna hebben we enkele foto’s gemaakt en onze jubilarissen gehuldigd. Sjaak, Hay, Jes, Gon, Thea en Annelies kregen een mooie oorkonde omdat zij al 25 lid zijn. De feestcommissie had een mooie theatervoorstelling in Dok 6 voor ons geregeld. We luisterden naar prachtige liederen van Gerard van Maasakkers en Frank Cools. Na afloop was er wederom een drankje en een hapje voor iedereen. Het was een erg gezellige avond, waarvoor we Truus, Jes en Ton dan ook hartelijk willen danken!
Maandag op de repetitie werden we ook nog eens blij verrast door de harmonie. Zij kwamen een mooie serenade brengen terwijl wij nietsvermoedend van ons pauzedrankje genoten. Dat was erg leuk, dus harmonie: hartelijk dank voor deze bijzondere felicitatie!

Volgende week gaan we “La Serenata” uit het hoofd zingen, en nu echt! Dus je bent gewaarschuwd…..

Tot maandag, graag om 19.50 uur aanwezig zijn in De Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.