Nieuws 21 januari 2016

De eerste workshop voor de alten zit erop. Ze hebben gewerkt aan basistechnieken ademhaling en klankvorming, zowel persoonlijk als in de groep. Dit zal ook voor de komende workshops bij de andere stemsoorten het uitgangspunt zijn.

Maandag hebben we “In the still of the night” nog eens afgestofd, en daarna weer verder gestudeerd op “Somebody loves me”, “Serenata para la tierra de uno” en “The Long day closes”. Dat is hard werken, en voorlopig hoeven we ons nog niet te vervelen. Daarom is het ook zo leuk om aan het einde van de repetitie een aantal bekende liedjes gewoon door te zingen, alles uit het hoofd. Daarbij de extra uitdaging dat we dan niet in de normale kooropstelling staan, maar alle stemmen kriskras door elkaar in een grote kring. Dan ben je echt op jezelf aangewezen. Hoewel er af en toe eens iemand fronst of even stil valt kun je aan de gezichten zien dat iedereen dat wel heel leuk vindt!

Volgende week maandag is er géén repetitie, maar dan houden we de jaarlijkse ledenvergadering. Aanvang 20.00 uur in De Gaper. De uitnodiging met agenda zijn per mail toegezonden. Tot maandag.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.