Nieuws 14 januari 2016

Op 8 april 2016 is het precies 25 jaar geleden dat Sezako werd opgericht. Dat jubileum gaan we natuurlijk vieren! Allereerst hebben we ons logo voor dit jubileumjaar aangepast met een feestelijk kroontje. Daarnaast zal Sezako van zich laten horen d.m.v. diverse optredens. En voor de leden wordt t.z.t. natuurlijk een feestje georganiseerd. Te zijner tijd volgt meer informatie.

Ondertussen zijn we druk bezig met het instuderen van nieuwe stukken. Naast het recente Argentijnse lied “Serenata para la tierra de uno” begonnen we maandag aan “The long day closes”. “Somebody loves me” zit er ondertussen al goed in, op verzoek van Geert nu a.u.b. de tekst van buiten leren. Tevens “Männer mag man eben” nog eens goed bekijken.

Aanstaande donderdag is er workshop voor de alten, aanvang 19.00 uur, in de Leijsten-kamer bij de Sevewaeg.

Maandag is er weer repetitie in De Gaper, aanvang 20.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.