Nieuws 8 januari 2015

Op onze eerste repetitie hebben we eerst eens samen geproost op het nieuwe jaar. Dat het ons allen mag brengen wat we ervan hopen en verwachten. Met natuurlijk onze themaconcerten samen met de “silk-O-phonics” zowel in Krefeld (op 21 maart) als in Sevenum (op 28 maart). Na nog één keer “Carol of the bells” te hebben gezongen –omdat we nog een beetje in kerststemming waren én om het af te leren- begonnen we dan toch echt aan het repertoire voor de themaconcerten. Over 8 repetities is het al zover!
We hebben diverse liedjes doorgezongen. Het was een gezellige eerste repetitie!

Overigens heeft Jeroen de op 22 dec. gemaakte geluidsopnames rondgestuurd. Er zit zeker wat bruikbaars tussen. Hartelijk dank Jeroen!

Aanstaande donderdag 8 januari om 20.00 uur is de eerste workshop “uitstraling koor”. Er komen 3 workshops, alle 3 verzorgd door Paula Nelissen, regisseuse van o.a. de musical “The sound of music” van Stichting Musical Stella Duce te Venlo. Haar opdracht aan ons is: neem een liedje in gedachten, om het even welk. Daarmee gaat ze dan aan de slag.

Zaterdagmorgen om 10.00 uur is er bestuursvergadering bij Lea.

Maandag 12 januari is er weer normaal repetitie, aanvang 20.00 uur in De Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.