Nieuws 31 december 2014

Op 18 dec. hebben we gezongen bij het kerstdiner van de kinderen op basisschool De Horizon. Het was leuk om de verbaasde gezichtjes van de kinderen te zien toen ze binnenkwamen. Hierna konden wij genieten van soep met broodjes, en vervolgens mochten we weer aan de slag toen de kinderen opgehaald werden. We hopen met onze aanwezigheid te hebben bijgedragen aan de kerstsfeer.

Het kerstconcert op zondagmiddag 21 dec. hebben we noodgedwongen moeten verzorgen zonder ons gastkoor Mixed Melody uit Heeze. Door het tragische overlijden van een van hun koorleden konden zij, begrijpelijkerwijs, niet komen. Voor aanvang van het eigenlijke programma hebben we op gepaste wijze aandacht geschonken aan dat overlijden. Daarna hebben we zelf het hele programma ingevuld met ons eigen kerstrepertoire. De Gaper was goed gevuld met publiek en knus en huiselijk ingericht. Onze zang werd afgewisseld met mooie gedichten, voorgelezen door onze drie gasten. Wij hopen dat we alle aanwezigen een sfeervolle, mooie middag hebben kunnen bieden. Na afloop hebben we nog met een aantal koorleden gegeten bij De Sevewaeg; ook dat was erg gezellig en het eten overheerlijk!

Nadat we maandag 22 dec. nog geluidsopnames gemaakt hebben kan het kerstrepertoire nu weer opgeborgen worden. We gaan ons nu voluit richten op de naderende themaconcerten in maart! Op maandag 5 januari starten we de eerste repetitie met een toost op het nieuwe jaar. Aanvang 20.00 uur in De Gaper.
Op donderdag 8 januari vindt de eerste workshop “uitstraling koor” plaats. Deze wordt verzorgd door Paula Nelissen. Aanvang 20.00 uur.

KALENDER
8, 15 en 22 jan. : workshops “uitstraling koor” door Paula Nelissen
Ma. 26 januari 2015: Algemene Leden Vergadering
Vr. 13 maart (of wo. 11 mrt?): generale repetitie Themaconcert in Wasserturm Krefeld
Zat. 21 maart: Themaconcert in Krefeld
Vr. 27 maart: generale repetitie Themaconcert in Sevenum
Zat. 28 maart: Themaconcert in Sevenum
Vr. 4- zat. 5 – zo. 6 sept.: Musicalproject Dok 6 Panningen
Ma.avond 14 dec.: kerstoptreden Vrouwengilde Horst

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.