Jubileum nieuws 30 april 2021


Wat hebben we een plezier gehad  op donderdagavond 8 april!
Iedereen had van te voren een grote doos gekregen met lekkere inhoud, een feestmuts en feestslinger (speciaal voor ieder van ons gepersonaliseerd) ballonnen en een fluitje, hiermee maakten we allemaal een selfie…..voor de een was dat een eitje voor de ander de eerste keer.
Nu kon de Quiz beginnen, we waren in groepjes van 5 verdeeld met in iedere groep leden die al 30 jaar in ons koor zitten, die hadden een groepsapp gemaakt zodat we tussendoor konden overleggen. Eindelijk konden we weer eens iets samen doen. Het was een mooie Quiz met vragen over het verleden van ons koor en ook nog van niet zolang geleden, zodat ieder van ons toch een aantal vragen konden beantwoorden. Het filmpje op YouTube was gespekt met allemaal oud- dirigenten en -leden tussen de vragen door, fijn om die mensen weer terug te zien, echt heel leuk gedaan!
Om half tien moesten we het antwoordformulier naar een hele speciale plek brengen in Sevenum, bij de Kruusboeëm te midden van de velden, daar stond Sjaak met dochter Layla al vanaf 9 uur te blauwbekken. De laatste die het formulier kwamen brengen waren ruim over tijd. Iedereen van het koor wilde natuurlijk zo snel mogelijk weten of ze de winnaar waren, de Pr groep deed z’n best, maar het was zo’n close finish dat we de officiële  uitslag pas de volgende dag konden geven.
Plaats 5: de vrije vogels met 36 punten; Plaats 4: het Sezako quizteam met 37 punten; Plaats 3 ROBEPEMA met 40 punten; Plaats 2 de sneeuwklokjes met 41 punten en de WINNAAR werd de Onzingroep met 43 punten! Hartelijk gefeliciteerd, hun prijs was een mooie fles wijn voor ieder van hen.
Natuurlijk gaan we nog een feestje bouwen zodra het weer mag, dat ligt dus nog in het verschiet. Dan kunnen we weer samen zingen wat ons al vanaf oktober niet gegund is.

WIE WEET IS DIT DAN OOK EEN MOOI MOMENT OM NIEUWE KOORLEDEN TE ONTVANGEN? ( Zodra het weer mag gaan we zingen, zullen we onze stemmen weer opnieuw oefenen (want tot nu toe hebben we alleen onder de douche staan kwelen als niemand in de buurt was) wat kijken we daar naar uit, opnieuw naar een speciale uitvoering toewerken onder de bezielende leiding van onze dirigent Rob Jacobs. Elke maandagavond serieus oefenen en dan aan het einde een derde helft waar we gezellig met elkaar kunnen kletsen onder het genot van een drankje. We houden hoop dat dit binnenkort weer kan. Blijf gezond allemaal en tot snel zodra het weer kan.
Astrid

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Jubileum nieuws 30 april 2021

Nieuws 4 november 2020

OLD AND WISE
De repetitie opgestart met een nieuw nummer: Fix you van Cold play.
En dat is fijn, weer even iets nieuws en vervolgens een samba: Half a minute. Het ging lekker.
Ben was jarig dus een lekkere traktatie in de pauze. En als goede traditie mocht de jarige natuurlijk zijn lievelingsnummer uitkiezen wat wij dan braaf uitvoeren. Ben is 60 geworden en het leek hem een goed idee dat wij Old and Wise zouden zingen. Hebben wij ons dus 15 minuten lang twee keer door het stuk heen geploeterd.
Gelukkig is Ben maar een keer per jaar jarig.
Verder is het van week tot week bekijken wat er mogelijk is.
Helaas dus, de maatregels zijn weer aangescherpt.
Bij leven en welzijn ontmoeten we elkaar weer op 23 november.
Pas goed op je zelf.
Sjaak

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 4 november 2020

Nieuws 28 oktober 2020

Maandagavond hebben we gerepeteerd met 13 leden, een kleine groep. Dat wil zeggen dat je geconcentreerd moet zingen en dat deden we dan ook. Veel doorgezongen en puntjes op de i gezet. En maar weer afgesloten met de smeekbede ‘Dont fence me in’. Vorige keer heeft het gewerkt dus wie weet. Hopelijk zien we elkaar volgende week. We gaan dan aandacht besteden aan Fix you en Half a minute. Tenslotte: Heb je geen goed gevoel bij de repetitie? Blijf thuis!
Blijf gezond,
Sjaak

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 28 oktober 2020

Nieuws 12 oktober 2020

ONZEKERE TIJDEN!

Fijn gerepeteerd met in het achterhoofd de gedachte dat het wel weer eens voor de laatste keer kan zijn.
Goed doorgezongen met vooral de nadruk op de ritmiek.
Afgesloten met de hartewens: ‘Don’t fence me in’.
Volgende week hebben we herfstvakantie en dus geen repetitie. Denken jullie er nog aan, als je lid bent van de Rabobank, om je stem door te geven voor de Rabo clubkas campagne? Dit kan nog tot 25 oktober.
Volgend jaar bestaan we 30 jaar. Zin om mee na te denken over de invulling van dit jubileum? Meld je dan aan via de app of mail van Sezako.
Laten we er vanuit gaan dat we elkaar op maandag 26 oktober weer zien.
Oh ja, wat de repetitie betreft: ben je er niet helemaal gerust op of heb je klachten? Blijf dan thuis! Doe voorzichtig en fijne vakantie.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 12 oktober 2020

Nieuws 8 oktober 2020

RABO CLUB SUPPORT

Ook wij doen weer mee aan deze actie om geld te verkrijgen voor de diverse kosten die er bij onze vereniging betaald dienen te worden. Tussen 5 en 25 oktober kun je als je lid bent van de Rabobank je stem op ons uitbrengen. Dit doe je door in te loggen op de website, ga naar “zelf regelen”, “mijn lidmaatschap”, daar kun je je stem uitbrengen. Dus als je ons een warm hart toedraagt, zouden we het erg op prijs stellen als je op ons zou willen stemmen. Alvast bedankt namens alle leden.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 8 oktober 2020

Nieuws 2 oktober 2020

SEZAKO GAAT (GING) ER WEER VOOR!
Helaas kan ons geplande concert op vrijdag 23 oktober in de Wingerd niet doorgaan i.v.m. nieuwe maatregelen van de overheid.
JULLIE HOUDEN DEZE NOG TEGOED.
Wel kunnen we “gewoon” blijven repeteren gelukkig. Alleen de derde helft komt helaas te vervallen!

RABO CLUB SUPPORT
Ook wij doen weer mee aan deze actie om geld te verkrijgen voor de diverse kosten die er bij onze vereniging betaald dienen te worden. Tussen 5 en 25 oktober kun je als je lid bent van de Rabobank je stem op ons uitbrengen. Dit doe je door in te loggen op de website, ga naar “zelf regelen”, “mijn lidmaatschap”, daar kun je je stem uitbrengen. Dus als je ons een warm hart toedraagt, zouden we het erg op prijs stellen als je op ons zou willen stemmen. Alvast bedankt namens alle leden.

KLAPPER
Via de mail zal deze week een lijst komen welke nummers er in je klapper moeten zitten.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 2 oktober 2020

Nieuws 24 september 2020

SEZAKO GAAT ER WEER VOOR!

Zoals het er nu naar uit ziet gaan we een eigen concert organiseren met deze mooi naam op vrijdagavond 23 oktober.
Er zijn ook wat andere namen de revue gepasseerd, maar deze is het geworden.
Dit herfstconcert zal gaan plaatsvinden in de Wingerd, onze huidige repetitielocatie.
Hopelijk kan het doorgaan, we houden de RIVM in de gaten!
De liedjes die we daar gaan zingen hebben jullie allemaal via de mail ontvangen. Als je tijd en zin hebt, mag je thuis uiteraard oefenen, want we willen de liedjes wel zo veel mogelijk uit ons hoofd gaan zingen. Het kan zijn dat er nog een kleine wijziging in het repertoire plaats gaat vinden, maar dat horen jullie z.s.m..

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 24 september 2020

Nieuws 17 september 2020

We hebben al weer een aantal repetities achter de rug, het wordt tijd dat we ergens naar toe kunnen gaan werken. Het bestuur heeft daarom besloten dat we een HERFSTCONCERT gaan geven in de Wingerd op vrijdagavond 23 oktober.
De liedjes die we daar gaan zingen hebben jullie allemaal via de mail ontvangen. Als je tijd en zin hebt, mag je thuis uiteraard oefenen, want we willen de liedjes wel zo veel mogelijk uit ons hoofd gaan zingen.
Uiteraard gaat dit allemaal volgens de coronaregels. Het is wel vreemd om te zingen als je minimaal 1½ meter uit elkaar staat, maar volgens onze dirigent Rob klinkt het toch goed. Voorheen gingen we zo dicht mogelijk bij elkaar staan om elkaar goed te kunnen horen, nu ben je afhankelijk van je eigen stem, waardoor je nog beter op moet letten!
AFMELDEN: Het afmelden voor een repetitie of concert graag bij Helma.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 17 september 2020

Nieuws 6 augustus 2020

A.s. maandag hebben we onze 1e repetitie na een lange coronavakantie. Deze zal plaatsvinden in de Wingerd vanaf 20.00 uur. Check a.u.b. je mail voor de verder info i.v.m. het protocol.

AFMELDEN: Het afmelden voor een repetitie of concert kan vanaf heden bij Helma.

Annelies bedankt voor het bijhouden al vele jaren.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 6 augustus 2020

Nieuws 19 maart 2020

Helaas is afgelopen zaterdag de repetitiedag niet door kunnen gaan i.v.m. het coronavirus. Hierdoor komen ook alle regulaire repetities in maart te vervallen.
Daar we nu te weinig repetitietijd hebben voor het Wereldconcert in Wellerlooi, is dit verplaatst naar oktober.

Wat er met ons concert in mei gaat gebeuren is nog even onduidelijk.

Iedereen die zich niet lekker en/of grieperig voelt, van harte beterschap en tot gauw!

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 19 maart 2020