Nieuws 30 juli 2021

Afgelopen maandag weer flink gerepeteerd, tijdens het zingen van ritme van de regen begon het spontaan te regenen, maar we stonden gelukkig droog. Volgende week is de laatste repetitie voor de vakantie, we repeteren tot een uur of negen en daarna gaan we gezamenlijk wat leuks doen. Dat horen jullie deze week wellicht via mail of app, zo niet, blijft het een verrassing tot maandag.
Na de vakantie starten we dan weer op maandag 30 augustus.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 30 juli 2021

Nieuws 22 juli 2021

We gaan nog even door in de zomervakantie met repeteren. Er zijn nu nog 2 repetities, 26 juli en 2 augustus. Deze vinden plaats bij Gon in de loods, Klassenweg 26. Aanvang 20.00 uur.
Dan hebben we drie weekjes vakantie en starten we weer op maandag 30 augustus, aanvang waarschijnlijk 19.30 uur. Hier hebben we het afgelopen maandag over gehad, voor Rob zou dat beter uitkomen en er was niemand op tegen om een half uurtje eerder te beginnen, dus dat is mooi. Waar deze repetitie plaats vind horen jullie t.z.t..
Kasspekactie: helaas is het concert van Rowwe Heze op zaterdag 14 augustus afgelast en kunnen we onze kas niet spekken. Hopelijk gaat het in november wel door! Bedankt voor jullie aanmeldingen om mee te helpen.

Er bestaat nog steeds de mogelijkheid om wat bij te verdienen door een paar uurtjes te poortwachteren bij de Peelbergen in Kronenberg.
Check het rooster!

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 22 juli 2021

Nieuws 15 juli 2021

Dag allemaal,
Er waren wat afmeldingen afgelopen maandag. Snotterneuzen en vakantiegangers. Het was een inspannende repetitie. Veel geoefend en gewerkt aan het vormen van de klank van je stem. Rob had een heel goede oefening om dit te bewerkstelligen: neuriën. Eerst neurie je je partij en vervolgens zing je hem met dezelfde intentie als dat je neuriet. Het werkt wonderwel, maar is wel vermoeiend. Moe en voldaan keerden we huiswaarts. Hou je mail in de gaten wat betreft de vakantie repetities. We zingen in ieder geval tot de zomervakantie in de loods bij Gon. Aanmeldingen voor het werken bij Rowen Heze zijn nog altijd welkom bij Truus.
Tot volgende week.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 15 juli 2021

Nieuws 8 juli 2021

Afgelopen maandag gezongen bij Gon, we hebben flink wat liedjes kunnen doorzingen. Er zijn nu nog 2 repetities tot aan de zomervakantie. A.s. maandag vind de repetitie ook plaats op de Klassenweg 26.
Kasspekactie: we kunnen weer gaan werken bij Rowwe Heze op zaterdag 14 augustus. Er hebben zich al diverse mensen aangemeld. Als je ook nog mee wil helpen, kun je dit doorgeven aan Truus.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 8 juli 2021

Nieuws 1 juli 2021

Afgelopen maandag weer heerlijk buiten kunnen zingen, bij Anny op het Broek. Wel iets eerder gestopt, daar Rob zijn partituur niet meer kon lezen. De dagen worden helaas al weer korter. Jammer dat we zo wel de derde helft missen! Waar we volgende week repeteren blijft nog een verrassing, houd je app in de gaten.
Je kunt je klapper opschonen, met de volgende nummers gaan we voorlopig aan de slag: 12-58-158-160-161-177-188-191-195-196-214-216-217-234-236-239-246.
Ons 1e optreden zal zijn op zaterdag 25 september, tijd is nog onbekend.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 1 juli 2021

Nieuws 24 juni 2021

Na een verplichte “vakantie” van vele maanden mochten we eindelijk weer beginnen met repeteren.
Twee weken geleden lekker buiten gezongen bij Anny op het Broek. Vorige week kon het helaas niet door gaan, daar onze dirigent Rob ziek was. Afgelopen maandag hebben we gezongen bij Gon in de Loods aan de Klassenweg.
Tot aan de zomervakantie zullen we nog op deze manier blijven repeteren. Het is een beetje afhankelijk van het weer waar we gaan zingen.  Via de app zal je hierover geïnformeerd  worden.
Tot aan de zomervakantie zijn dit nog 4 repetities: 28 juni, 5-12-19 juli.
Daarna hebben we 5 weekjes vakantie en starten we weer op maandag 30 augustus. Zoals het er nu uit ziet  kunnen we dan weer repeteren in de Wingerd.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 24 juni 2021

Jubileum nieuws 30 april 2021


Wat hebben we een plezier gehad  op donderdagavond 8 april!
Iedereen had van te voren een grote doos gekregen met lekkere inhoud, een feestmuts en feestslinger (speciaal voor ieder van ons gepersonaliseerd) ballonnen en een fluitje, hiermee maakten we allemaal een selfie…..voor de een was dat een eitje voor de ander de eerste keer.
Nu kon de Quiz beginnen, we waren in groepjes van 5 verdeeld met in iedere groep leden die al 30 jaar in ons koor zitten, die hadden een groepsapp gemaakt zodat we tussendoor konden overleggen. Eindelijk konden we weer eens iets samen doen. Het was een mooie Quiz met vragen over het verleden van ons koor en ook nog van niet zolang geleden, zodat ieder van ons toch een aantal vragen konden beantwoorden. Het filmpje op YouTube was gespekt met allemaal oud- dirigenten en -leden tussen de vragen door, fijn om die mensen weer terug te zien, echt heel leuk gedaan!
Om half tien moesten we het antwoordformulier naar een hele speciale plek brengen in Sevenum, bij de Kruusboeëm te midden van de velden, daar stond Sjaak met dochter Layla al vanaf 9 uur te blauwbekken. De laatste die het formulier kwamen brengen waren ruim over tijd. Iedereen van het koor wilde natuurlijk zo snel mogelijk weten of ze de winnaar waren, de Pr groep deed z’n best, maar het was zo’n close finish dat we de officiële  uitslag pas de volgende dag konden geven.
Plaats 5: de vrije vogels met 36 punten; Plaats 4: het Sezako quizteam met 37 punten; Plaats 3 ROBEPEMA met 40 punten; Plaats 2 de sneeuwklokjes met 41 punten en de WINNAAR werd de Onzingroep met 43 punten! Hartelijk gefeliciteerd, hun prijs was een mooie fles wijn voor ieder van hen.
Natuurlijk gaan we nog een feestje bouwen zodra het weer mag, dat ligt dus nog in het verschiet. Dan kunnen we weer samen zingen wat ons al vanaf oktober niet gegund is.

WIE WEET IS DIT DAN OOK EEN MOOI MOMENT OM NIEUWE KOORLEDEN TE ONTVANGEN? ( Zodra het weer mag gaan we zingen, zullen we onze stemmen weer opnieuw oefenen (want tot nu toe hebben we alleen onder de douche staan kwelen als niemand in de buurt was) wat kijken we daar naar uit, opnieuw naar een speciale uitvoering toewerken onder de bezielende leiding van onze dirigent Rob Jacobs. Elke maandagavond serieus oefenen en dan aan het einde een derde helft waar we gezellig met elkaar kunnen kletsen onder het genot van een drankje. We houden hoop dat dit binnenkort weer kan. Blijf gezond allemaal en tot snel zodra het weer kan.
Astrid

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Jubileum nieuws 30 april 2021

Nieuws 4 november 2020

OLD AND WISE
De repetitie opgestart met een nieuw nummer: Fix you van Cold play.
En dat is fijn, weer even iets nieuws en vervolgens een samba: Half a minute. Het ging lekker.
Ben was jarig dus een lekkere traktatie in de pauze. En als goede traditie mocht de jarige natuurlijk zijn lievelingsnummer uitkiezen wat wij dan braaf uitvoeren. Ben is 60 geworden en het leek hem een goed idee dat wij Old and Wise zouden zingen. Hebben wij ons dus 15 minuten lang twee keer door het stuk heen geploeterd.
Gelukkig is Ben maar een keer per jaar jarig.
Verder is het van week tot week bekijken wat er mogelijk is.
Helaas dus, de maatregels zijn weer aangescherpt.
Bij leven en welzijn ontmoeten we elkaar weer op 23 november.
Pas goed op je zelf.
Sjaak

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 4 november 2020

Nieuws 28 oktober 2020

Maandagavond hebben we gerepeteerd met 13 leden, een kleine groep. Dat wil zeggen dat je geconcentreerd moet zingen en dat deden we dan ook. Veel doorgezongen en puntjes op de i gezet. En maar weer afgesloten met de smeekbede ‘Dont fence me in’. Vorige keer heeft het gewerkt dus wie weet. Hopelijk zien we elkaar volgende week. We gaan dan aandacht besteden aan Fix you en Half a minute. Tenslotte: Heb je geen goed gevoel bij de repetitie? Blijf thuis!
Blijf gezond,
Sjaak

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 28 oktober 2020

Nieuws 12 oktober 2020

ONZEKERE TIJDEN!

Fijn gerepeteerd met in het achterhoofd de gedachte dat het wel weer eens voor de laatste keer kan zijn.
Goed doorgezongen met vooral de nadruk op de ritmiek.
Afgesloten met de hartewens: ‘Don’t fence me in’.
Volgende week hebben we herfstvakantie en dus geen repetitie. Denken jullie er nog aan, als je lid bent van de Rabobank, om je stem door te geven voor de Rabo clubkas campagne? Dit kan nog tot 25 oktober.
Volgend jaar bestaan we 30 jaar. Zin om mee na te denken over de invulling van dit jubileum? Meld je dan aan via de app of mail van Sezako.
Laten we er vanuit gaan dat we elkaar op maandag 26 oktober weer zien.
Oh ja, wat de repetitie betreft: ben je er niet helemaal gerust op of heb je klachten? Blijf dan thuis! Doe voorzichtig en fijne vakantie.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Nieuws 12 oktober 2020