RON VAN DEN BEUKEN


DANCE-DANCE -DANCE
Ron van den Beuken is een dj en dance producer, heeft met zijn dancemuziek al de hele wereld rond gereisd, maar het liefste zit hij toch thuis bij zijn gezin en in zijn eigen studio waar hij zijn eigen opnames maakt.
Met Mystery in 2001 kreeg hij internationaal veel waardering. The Mystery werd over de gehele wereld uitgebracht, waaronder in Nederland, Spanje, Australië, Zuid-Afrika, Canada, Israël en Japan. Het bereikte in Engeland de Top 75 van de verkooplijsten. De opvolger Devotion (All I ever wanted) werd in 2002 een net zo grote hit en wederom vele dj’s steunden deze plaat.
In 2003 introduceerde Ron Clokx, waarmee hij het nummer Clocks van Coldplay coverde. Dit bereikte in vele landen de nummer-1 positie in de dance-charts.
In augustus werd Timeless uitgebracht, dat hem de grote doorbraak bracht naar een breed publiek. Het was het eerste nummer dat onder zijn eigen naam werd uitgebracht. Het werd in vele clubs een grote hit, werd Dancesmash op Radio 538 en stond wekenlang in de hitparades.

Sezako kwam via Pieter Nic van den Beuken (Man met ideeën – conceptdenker //co-founder Witgoed en van Bontewas // Creative Director // Producent // Cultureel Kwartiermaker) al snel met ons idee bij Ron van den Beuken terecht. Toen we bij hem aan kwamen met ons idee was Ron gelijk enthousiast. Voor hem was dit iets wat nog nooit was gedaan en daar wilde hij wel aan meewerken.
“Als dj en dance producer vind ik het een uitdaging om met een a capella koor te werken. Dance muziek produceren en af en toe een optreden verzorgen doe ik gewoonlijk in een bepaald stramien.
Ik vind het daarom ook geweldig dat dit koor met mij out of de box durft te gaan en open staat en ook aandurft om dit project vorm te geven. Het is prachtig om te zien hoe de stemmen, apart opgenomen, dadelijk een geheel gaan vormen tijdens de track en met het live koor op het podium met het optreden. Uiteindelijk gaan ze het allemaal fantastisch vinden!
Sommige liedjes grijpen mij ook echt bij de keel. Maar kom vooral zelf luisteren! Ik heb er zin in!!”

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.