Nieuws 21 oktober 2021

Maandag 25 oktober: jaarvergadering, aanvang 19.30 uur. De uitnodiging hiervoor heb je via de mail ontvangen.

Op maandag 1 november is er een herdenkingsbijeenkomst om de slachtoffers van de Corona te herdenken om 19.00 uur in de kerk. Ook wij zullen hieraan deelnemen. We zingen daar 161 May it be en 215 The long day closes. We zitten in de rechter zijbeuk. (kant van het Raadhuisplein)

LAATSTE WEEK OM TE STEMMEN! RaboClubSupport, ook wij doen dit jaar weer mee met deze financiële ondersteuning van de Rabobank. Als lid van de Rabobank kun je stemmen uitbrengen tot 25 oktober via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Graag even doen als je SEZAKO wil steunen!

Kerstconcert: op zaterdagmiddag 4 december gaan we waarschijnlijk op een kerstmarkt zingen, dus houd deze datum even vrij.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.