Nieuws 17 september 2020

We hebben al weer een aantal repetities achter de rug, het wordt tijd dat we ergens naar toe kunnen gaan werken. Het bestuur heeft daarom besloten dat we een HERFSTCONCERT gaan geven in de Wingerd op vrijdagavond 23 oktober.
De liedjes die we daar gaan zingen hebben jullie allemaal via de mail ontvangen. Als je tijd en zin hebt, mag je thuis uiteraard oefenen, want we willen de liedjes wel zo veel mogelijk uit ons hoofd gaan zingen.
Uiteraard gaat dit allemaal volgens de coronaregels. Het is wel vreemd om te zingen als je minimaal 1½ meter uit elkaar staat, maar volgens onze dirigent Rob klinkt het toch goed. Voorheen gingen we zo dicht mogelijk bij elkaar staan om elkaar goed te kunnen horen, nu ben je afhankelijk van je eigen stem, waardoor je nog beter op moet letten!
AFMELDEN: Het afmelden voor een repetitie of concert graag bij Helma.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.