Nieuws 23 mei 2019

“Daar zit muziek in”.

Afgelopen maandag mochten de alten om 20.00 uur beginnen. Een half uur later voegde de rest van het koor zich erbij.Veel gezongen en doorgenomen. In de pauze ging het rooster voor te werken bij Rowwen Heze al voorbij. Heb je nog niets ingevuld doe het dan zo spoedig mogelijk zodat we snel weten welke gaten er nog opgevuld dienen te worden. Vraag ook eens familie, vrienden en vriendinnen. Misschien willen zij wel een avond gezellig werken samen met jou.
Verder heeft Sjaak gevraagd om even te checken of je 14 september tijd hebt om te zingen. Het is in de middag.
Aanstaande maandag is er GEEN repetitie.
3 juni zien we elkaar dan weer.
Dan vergadert ook de muziekcommissie om 19.00 uur bij de Sevewaeg.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.