Nieuws 26 januari 2017

Maandagavond was er geen repetitie maar hebben we de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Het was een goede vergadering, met terugblik op het afgelopen jaar en vooruitzicht op het komende. Omdat Ben al 25 jaar lid is van Sezako heeft hij een mooie oorkonde gekregen. Proficiat Ben, en dat je nog lang met veel plezier bij ons mag blijven zingen!

Er komt een bestuurswisseling: ondergetekende (Lea) is teruggetreden en Annelies Muijsenberg is verwelkomd in het bestuur. Heel veel plezier en succes gewenst Annelies! De bestuurstaken worden in onderling overleg herverdeeld.
Ik wil het bestuur heel hartelijk danken voor de goede samenwerking in de afgelopen jaren alsmede voor het prachtige afscheidslied!

We gaan werken met Carnaval; maandagavond hebben we in recordtempo het werkrooster rond kunnen maken. Iedereen hartelijk dank voor de spontane aanmeldingen!

Aanstaande maandag is er weer repetitie, aanvang 20.00 uur in De Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.