Nieuws 22 december 2016

Zaterdagavond organiseerde Sezako het 4-koren-kerstconcert in De Wingerd. De koren Campanella uit Tegelen, Vocalgroup Avolon uit Arcen, Animo uit Velden en uiteraard Sezako zelf, zongen om beurten hele mooie kerstgezangen. De rode draad door het geheel was het verhaal van het meisje met de zwavelstokjes. Dat verhaal werd verteld en uitgebeeld door Layla en Britt. Dat alles, samen met een heel sfeervol aangeklede Wingerd, zorgde voor een mooie avond waarin ieder zich kon onderdompelen in het kerstgevoel. Iedereen die heeft bijgedragen aan de presentatie en organisatie, en natuurlijk al diegenen die zijn komen luisteren, heel hartelijk dank!

Nu er geen verdere kerstoptredens meer op het programma stonden konden we de laatste repetitie van het jaar dan ook heel relaxed doorbrengen. We zongen kerstliedjes op verzoek, waarbij zelfs “Patapan” voorbij kwam, maar ook “De herdertjes lagen bij nachte” en we sloten op verzoek af met “Stille nacht”. Er waren kerstkransjes bij de koffie en na afloop een gezamenlijke borrel “onder de kerstboom” in het café. Een hele leuke afsluiting van het jaar.

Nu hebben we enkele weken vakantie; de eerste repetitie is op maandag 9 januari in De Gaper, aanvang 20.00 uur. We zullen dan beginnen met een toost op het nieuwe jaar. De algemene ledenvergadering is gepland op maandagavond 30 januari.

Iedereen hele mooie feestdagen gewenst, en een heel voorspoedig 2017!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.