Nieuws 10 november 2016

Donderdagavond werden op de Schatberg de cheques uitgereikt van de Rabobank Clubkas Campagne. Daarom toog ook Sezako met een kleine afvaardiging richting Schatberg. We werden gastvrij ontvangen met koffie/thee met wat lekkers erbij en vervolgens werden d.m.v. een mooie presentatie de belangrijkste uitslagen bekendgemaakt. Uiteindelijk kreeg Sezako een cheque met een mooi bedrag van ruim € 152,00 overhandigd. Dat betekent dat ongeveer 67 stemmen op Sezako zijn uitgebracht.  Alle stemmers, en uiteraard de Rabobank, hartelijk bedankt! Dit geld zal worden besteed aan de organisatie van een outdoor-evenement in 2017. Details volgen later.  De avond werd afgesloten met nog een gezellig drankje en hapje.

In het weekeinde hebben we hard gewerkt bij Rowwen Hèze om een extra zakcentje voor onze club bij te verdienen. Sommige leden hebben dubbele diensten gedraaid, en daarbij ook nog eens hun partners ingezet. En met de hulp van nog enkele mensen van Jointoo zijn we erin geslaagd om genoeg mensen te leveren voor de klus die als één geheel was aangenomen: het schoonhouden van alle toiletten gedurende het gehele weekend. Het was hard werken, maar wel de moeite waard. Iedereen die zich hiervoor heeft ingezet: heel hartelijk bedankt! Ook voor Truus en Gon een groot compliment voor de organisatie en het trekken van deze kar!!

Maandag is er weer repetitie, aanvang 20.00 uur in De Gaper. Graag aanwezig zijn om 19.50 uur zodat we op tijd kunnen beginnen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.