Nieuws 29 september 2016

Uiteraard zijn we nu de puntjes op de i aan het zetten m.b.t. de stukken die we op het Open Limburgs Koren Festival gaan zingen op zaterdag 8 oktober. Dat vergt concentratie en inspanning, maar het levert dan ook veel op! Maandag hebben we veel tijd besteed aan “Zonder jou” en “The long day closes”. Aangezien de arrangeur van “Zonder jou” (Jetse Bremer) in de jury zit willen we dit nummer zéker goed uitvoeren. “The long day closes” is het enige nummer waarbij we de partituren erbij houden. De rest zingen we allemaal uit het hoofd.

Komende zondag, 2 oktober, hebben we een workshop van Saskia Vos die met ons aan de uitstraling en de choreografie gaat werken. Graag aanwezig zijn in sporthal De Kruisweide om 11.15 uur. Rond 14.10 uur rijden we door naar Merselo voor een optreden om 15.00 uur tijdens “Koren op de Molen”.

Iedereen heeft inmiddels een mail ontvangen met meer gedetailleerde informatie over 2 en 8 oktober.

Aanstaande maandag 3 oktober is dan de generale repetitie voor het OLKF. Het is heel belangrijk dat iedereen hierbij aanwezig is en dat we op tijd kunnen beginnen.

Maar eerst tot zondag, 11.15 uur in De Kruisweide.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.