Nieuws 8 september 2016

De spits is weer van het nieuwe seizoen af: maandag zijn we weer volop begonnen. Op het programma stond o.a. ”Lemon tree” . Dit gaan we op 17 sept. uitvoeren, dus iedereen graag zelf nog oefenen zodat we die helemaal uit het hoofd kennen. Verder hebben we gewerkt aan “The long day closes”.

Zoals bekend zingen we op zondag 2 oktober in Merselo, tijdens “Koren op de Molen”. Het tijdstip daarvan is nog steeds niet bekend. Wél hebben we afgesproken dat we op die dag tevens een workshop uitstraling/choreografie zullen hebben van Saskia Vos. Hiervoor wordt een zaal met spiegels geregeld. Tijdstip en locatie geven we nog door.

Ons bestedingsdoel voor de Rabo Clubkascampagne is een nog te organiseren buiten-evenement omstreeks Pinksteren 2017, in samenwerking met andere Sevenumse verenigingen, en met een nog op te richten Projectkoor. Dit evenement is gedoopt: “Sezako Go!” De organisatie kan opgestart worden!!

Verder willen we gaan werken op de slotconcerten van Rowen Hèze. Dit is op vrijdagavond 4, zaterdagavond 5, en zondagmiddag 6 november. Hou a.u.b. deze tijden vrij voor indeling, want hiermee kunnen we onze clubkas goed spekken!!

Maandag is er weer repetitie in De Gaper, aanvang 20.00 uur.

KALENDER

Zat. 17 sept:         11.00 – 16.00 uur: concert bij Astrid in de tuin
Zo. 2 okt:             tussen 11.00 – 16.00 uur: optreden tijdens Koren op de Molen te Merselo
Zo. 2 okt.:           workshop choreo/uitstraling van Saskia Vos
Zat. 8 okt:          Concours: Open Limburgs Koren Festival Roermond
(Do. 3 nov.         bestuur?: grote finale avond Rabo Clubkas Campagne)
4/5/6 nov.:       werken slotconcerten Rowwen Hèze
zat. 26 nov:       avondoptreden Serums Gluit (Knopen Lopen)
in december:   (10 of 11 dec.?): gereserveerd voor Kempen kerstmarkt
17-12                  4-koren-Kerstconcert in De Wingerd
4 en 5 juni 2017:  (Pinksteren) buiten-evenement: “Sezako Go!”

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.