Nieuws 28 april 2016

De repetitie maandag begon weer met een leuke inzing-oefening: kris-kras door elkaar heen lopen, terwijl je zingt en op commando stil blijft staan. Leerzaam en leuk!
Verderop in de repetitie hield onze dirigent zijn inmiddels traditionele “éénmaal-per-jaar-dirigentenpraatje”. Daarbij was er ook aandacht voor de balans tussen de stemgroepen in het koor. Een goede balans is natuurlijk voor ieder koor belangrijk, maar voor een a-capella koor al helemaal! Sezako kan nog bassen, tenoren en hoge sopranen gebruiken. Dus ben je bas, tenor of hoge sopraan: loop dan gerust eens vrijblijvend binnen op onze repetitieavond: iedere maandagavond in De Gaper, aanvang 20.00 uur. Weet je van jezelf niet welke stemsoort je eigenlijk hebt maar zing je graag: ook dan ben je welkom op onze repetitie en dan zoeken we dat samen met jou wel uit.
Nieuwe leden zijn van harte welkom!
Meer informatie over Sezako vind je op www.sezako.nl.
De volgende repetitie is aanstaande maandag, 2 mei, aanvang 20.00 uur in De Gaper.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.