Nieuws 24 december 2015

We hebben onze laatste repetitie van dit jaar maandag heel gezellig afgesloten. In de Gaper bleven voor één keer de grote lampen uit en de kaarsjes gingen aan. Na het inzingen werden de liedjes gezongen die ieder van ons als “favoriet liedje” had opgegeven. Kennelijk hadden enkele leden “van de oude garde” heimwee naar lang vervlogen tijden want er stonden nummers bij die we al lang niet meer in het repertoire hadden, en die de nieuwere aanwas dus ook niet mee kon zingen. Maar de oude garde deed een dappere poging zodat we konden horen wat het ongeveer geweest moest zijn. Gelukkig waren er ook veel liedjes die wél iedereen kende. In de pauze was er een drankje van het koor met wat lekkers erbij. Na de pauze werden enkele kerstgeschenkjes uitgewisseld tussen dirigent en leden en vervolgens begon het aftellen van de Top-10. Op nummer 1 was “Zonder jou” gekozen. Dit lied hebben we buiten onder de luifel van De Sevewaeg gezongen, terwijl we allemaal een brandende “sterrepitser” vasthielden. Daarna hebben we nog een afsluitend drankje genomen in De Sevewaeg. Het was een gezellige avond.

De eerste repetitie in het nieuwe jaar is op maandag 4 januari, aanvang 20.00 uur.

Er is een datumprikker rondgestuurd i.v.m. werken met Carnaval. A.u.b. allemaal zo spoedig mogelijk invullen.

Iedereen hele mooie feestdagen gewenst!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.