Nieuws 29 oktober 2015

De repetitie stond maandag weer gedeeltelijk in het teken van het normale repertoire (Freedom is coming) en gedeeltelijk in het teken van het kerstrepertoire. Alle stukken werden weer even “afgestofd”.

Ons voorgenomen optreden op de kerstmarkt in Kempen kan helaas niet doorgaan, zowel 12 als 19 dec. bleken al helemaal volgeboekt te zijn, dus dit jaar gaan we niet naar Kempen. Volgend jaar beter!

Op zondag 29 nov. mogen we aantreden bij Atelier De Stal/Valise, waarschijnlijk ergens tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Nadere details volgen.

Sezako kan nog nieuwe leden gebruiken; met name mannenstemmen zijn welkom. Daarom is iedereen die het leuk vindt om te zingen van harte welkom om vrijblijvend te komen luisteren en/of meedoen tijdens onze repetitie. We repeteren iedere maandagavond van 20.00 – 22.00 uur in De Gaper te Sevenum. Kom gerust eens langs!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.