Nieuws 10 september 2015

Zo, “Project K” zit erop. 17 verenigingen/300 personen op het podium in het theater van Dok 6 die allemaal om de beurt iets op de planken brachten van muziek, zang, dans, theater. Daaromheen werd door acteurs een heel verhaal opgevoerd met een leuke ontknoping. Dat alles geregisseerd en georganiseerd door 2 jongedames: Esther en Kyra; petje af voor hen! En voor ons: Pffff…. Het was vermoeiend, maar tegelijkertijd ook héél erg leuk om mee te doen. Vier avonden op rij togen we naar Panningen voor respectievelijk 1 generale repetitie en 3 voorstellingen. Voor ons gold: “lest best”, want de laatste voorstelling was met stip onze beste. Het programma duurde tot 23.00 uur. De slotact, met alle 17 verenigingen tegelijk op het podium/de trappen in de zaal was zeer indrukwekkend! Wat een fantastisch uitzicht heb je dan vanaf het podium de zaal in. Het gehele publiek wordt ingesloten door zangers/muzikanten, en het enthousiasme van al die zangers/muzikanten slaat over op het gehele publiek. En zie daarna dan maar eens de slaap te vatten…..
Daarom hebben we maandag een “relax-repetitie” gehouden. We begonnen met koffie/thee en gezellig napraten over de voorbije dagen. Daarna hebben we nog wat liedjes doorgezongen en om 21.30 uur zijn we gestopt. We hadden immers allemaal nog wel wat slaap in te halen. Maar het is de moeite waard geweest.
Ons eerstvolgende optreden is het 4-koren-concert op zaterdag 17 oktober in Velden.
Aanstaande maandag is er weer een normale repetitie. Aanvang 20.00 uur in De Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.