Nieuws 16 juli 2015

Omdat het maandag de laatste repetitie vóór de zomervakantie was hebben we de helft van de tijd gebruikt om te repeteren voor Project K. De andere helft was voor een korte terugblik op de Themaconcerten en de resultaten van de enquête. Daarna hebben we het seizoen gezellig afgesloten met een drankje in het café.

Op maandag 24 augustus repeteren we om 20.00 uur in De Gaper. We zingen dan alle stukken voor het musicalproject even door en werken vooral aan het slotnummer: “Let the sunshine in”. Je hebt daarvoor per mail alles gekregen wat je nodig hebt om zelf thuis alvast te oefenen.
De kleding tijdens dit musicalproject wordt: blauw-wit-rood, in de kleuren van de Franse vlag. Deze kleding a.u.b. al aantrekken op de repetitie op 24 aug.
Als je entreekaartjes met korting wilt kopen moet je dit doen onder inlevering van de flyer, en vóór 1 augustus aan de kassa van Dok 6.

We doen niet mee aan de Rabo sponsor-fietstocht op zaterdag 5 september.

Kijk a.u.b. ook in je vakantie nog eens in je mail inz. evt. werken om onze clubkas te spekken (of om gezellig een terrasje te pakken als het goed weer is…..)

KALENDER
Zat. 29 aug.: doorloop Musicals in Concert, Panningen (hele dag?)
Do 3 sept.: generale repetitie Musicals in Concert, Panningen
Vr. 4/ zat. 5/ zo. 6 sept.: Uitvoeringen van Musicals in Concert, Dok 6 Panningen
Zat. 17 okt.: 4 koren-concert in Velden

Iedereen een mooie, zonnige vakantie gewenst, en graag tot ziens op maandag 24 aug. om 20.00 uur in de Gaper. (of al eerder op het terras)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.