Nieuws 14 mei 2015

Na een royale onderbreking van twee weken hadden we maandag weer een repetitie. Sommigen hadden er echt weer zin in, anderen verkeerden –mede dankzij het mooie weer- nog steeds/alvast in een echte vakantiestemming en hadden het zingen best nog even willen uitstellen. Helaas voor die laatsten: we moesten weer flink aan de bak met de (mooie!) stukken uit Les Misérables. Die gaan we zingen tijdens het musicalproject in Panningen. Met behulp van metronoom en een wandeling in marstempo werd er druk gerepeteerd. De stukken moeten erin zitten vóór de zomervakantie, en dat zijn nog maar 7 repetities. Over 3 (!) repetities is de eerste doorloop (op zondag 28 juni). Daarom het vriendelijke verzoek om thuis te oefenen. De uitvoeringen zijn meteen na de zomervakantie al.

Op zondag 3 mei hebben Jes en Gon, mét hun echtgenoten -2 verkooppunten dus, we worden steeds professioneler!- weer op de Carbootsale gestaan. Dat heeft een mooi zakcentje voor de club opgeleverd, dus bij deze een welgemeend dank-jullie-wel!
We zoeken nog steeds naar leden die dit ook een keertje voor hun rekening willen nemen. Je kunt je melden bij Gon.

Aanstaande zaterdag zullen Annie, Marly, Gon en An gaan werken bij “Baas van Horst aan de Maas”. Zij krijgen van Annie nog nadere instructies per mail. Veel plezier en succes dames!

KALENDER:
Zo. 28 juni: doorloop Musicals in Concert, Panningen (hele dag?)
Zat. 29 aug.: doorloop Musicals in Concert, Panningen (hele dag?)
Do 3 sept.: generale repetitie Musicals in Concert, Panningen
Vr. 4/ zat. 5/ zo. 6 sept.: Uitvoeringen van Musicals in Concert, Dok 6 Panningen
Zat. 5 sept.: Rabo sponsor fietstocht
Zat. 17 okt.: 4 koren-concert

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.