Nieuws 2 april 2015

“Seasons of Love”, onze Themaconcerten, ze zitten er alweer op en het was fantastisch! Na Meerbusch was zaterdagavond De Wingerd in Sevenum het toneel voor een muzikale reis door de seizoenen der liefde in het leven. Onze presentator, Eric Thiesen, gaf als “oude man” een terugblik op zijn leven en op de liefde die hij ervaren had. Daarbij hoorden natuurlijk liedjes over de liefde in alle facetten. Samen met de silk-O-phonics uit Krefeld brachten we een afwisselend programma voor een goed gevulde zaal. De onderlinge sfeer tussen de beide koren was vanaf het begin al heel goed, en dat vertaalde zich in een geweldige samenwerking. Beide koren hebben er enorm van genoten en van elkaar geleerd. We kijken dan ook met héél veel plezier terug op de uitvoeringen, en, aan de reacties van het publiek te horen, doet het publiek dat ook. Na afloop was er nog een heel gezellige “after-party” met de silk-O-phonics die tot ruim na middernacht doorging. Eerder op de dag hadden we An al toegezongen vanwege haar verjaardag, en om middernacht was Hay aan de beurt. Beiden kregen een hele mooie muzikale felicitatie van twee koren.

Maandag hielden we de repetitie heel relaxed: we hebben natuurlijk uitgebreid nagenoten en nagepraat over de concerten. Truus maakte van die gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken die aan de organisatie ervan had meegewerkt, met name de mensen van de PR-Concertcommissie. Achter de schermen hebben ze een ontzettende berg werk verzet. Zonder hen is er géén Themaconcert, dus nogmaals een groot dank-jullie-wel voor de enorme inzet! Ook aan onze sponsoren zijn we veel dank verschuldigd voor het mede mogelijk maken van deze organisatie.
Daarna hebben we een voorzichtig begin gemaakt met de –voor sommigen van ons- nieuwe stukken die we in september gaan brengen in het musicalproject in Panningen. Aangezien er diverse koorleden zijn die deze stukken al kennen zal het instuderen niet zo’n groot probleem zijn. Tenslotte sloten we de repetitie af met het gezellig doorzingen van liedjes die we al lang niet meer gezongen hadden, gewoon voor de lol. En nu kunnen we allemaal even uitrusten want volgende week is er natuurlijk geen repetitie i.v.m. Pasen.

Er is/wordt een datumprikker rondgestuurd voor evt. werken op zaterdag 16 mei. Aan iedereen het verzoek om die z.s.m. in te vullen.

Fijne Paasdagen allemaal!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.