Nieuws 29 januari 2015

Inmiddels zit ook de laatste workshop van Paula erop. Wederom lag de nadruk op het inleven in de emotie van een nummer. Dit werd geoefend in een rollenspel waarin de emoties rijkelijk mochten stromen…. Tevens kregen we de opdracht om één liedje in veel verschillende emoties te zingen. En ja, dan hoor je het verschil. We kunnen concluderen dat de workshops heel erg leerzaam waren en ook nog eens heel leuk om te doen. De opgedane kennis kunnen we nog lang gebruiken.

Afgelopen maandag was de jaarlijkse ledenvergadering. Na afloop werd nog een update gegeven van de stand van zaken en het plan van aanpak m.b.t. de naderende themaconcerten. De invulling, samen met onze Krefeldse vrienden, vordert gestaag. Qua liedjes hebben we nog genoeg te doen. Daarom gaan we er aanstaande maandag weer flink tegenaan op de repetitie. Er zijn nog 5 repetities te gaan en dan is al de “Stellprobe” in Duitsland.

Tot maandag, we beginnen stipt om 20.00 uur, dus graag ruim op tijd aanwezig zijn.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.