Nieuws 20 november 2014

We hebben maandag “flink meters gemaakt” met het doorzingen van ons kerstrepertoire. Alles werd weer even “afgestoft”. De stukken zitten er nog goed in. Voor volgende week a.u.b. de tekst van “un flambeau” van buiten leren.

Op zaterdagmiddag 29 nov. gaan we naar Kempen zingen. Chauffeurs: Truus, Astrid, Jeroen, Lea. Verdere details volgen nog, maar in elk geval zingen we in om 15.00 uur bij De Sevewaeg. De exacte inzing-zaal wordt nog doorgegeven.

Op zondag 30 november gaan we onze voorraad geknutselde kerstspullen verkopen. Dan is er van 09.00 tot 16.00 uur een vlooienmarkt in De Riet in Horst. We zoeken nog enkele mensen die onze “stand” willen bezetten. Je kunt ook bepaalde uren aangeven. Gegadigden kunnen zich melden bij Lea.

Op maandagavond 1 dec. komt Paula Nelissen ons beluisteren/bekijken. Zij is regisseuse bij Stichting Musical Stella Duce te Venlo. We willen samen met haar aan de uitstraling van ons koor gaan werken.

Op zondagmiddag 7 dec. is er een kerstconcert in Heeze, we moeten om 13.00 uur daar aanwezig zijn. Details volgen.

Op donderdagavond 18 dec. zingen we in basisschool De Horizon. Inzingen kan in de school om 17.15 uur. Dit is erg vroeg, houd hier a.u.b. alvast rekening mee. We krijgen tussentijds een versnapering heb ik begrepen.

Op zondagmiddag 21 dec. organiseren we een (kerst-)concert met het koor uit Heeze in De Gaper. Waarschijnlijke tijden: inzingen rond 14.00 uur, einde concert rond 17.00 uur. Daarna willen we nog een hapje gaan eten bij De Sevewaeg. Het eten is vrijblijvend, geef a.u.b. aan Lea door of je wel of niet mee gaat.

Op maandagavond 22 dec. gaan we geluidsopnames maken. Het is belangrijk dat we dan zoveel mogelijk compleet zijn.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.