Nieuws 10 juli 2014

In het kader van nadere kennismaking waren we zaterdag te gast bij de silk-O-phonics in Krefeld. We werden -hoe kan het ook anders- zeer gastvrij ontvangen met “Kaffee mit Kuchen”. In ons beste Duits werden er op ontspannen wijze contacten gelegd. De naamkaartjes die iedereen droeg deden heel goede dienst! Daarna lieten eerst wij, daarna zij, enkele liederen uit het repertoire horen. En als afsluiting zongen we een paar stukken samen. Het was een heel mooie ervaring om in zo’n groot koor te zingen. Dit wordt nog eens herhaald in onze komende themaconcerten, want dan zijn ook de silk-O-phonics van de partij! Het was een zeer gezellige middag/avond die werd afgesloten met een heerlijke barbecue.
Maandag hadden we onze laatste repetitie voor de zomervakantie. We sloten af met een drankje op het terras. Kijk in de zomervakantie a.u.b. nog regelmatig op je mail, o.a. in verband met de Zomerfeesten Kronenberg.
Iedereen een hele fijne vakantie gewenst!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.