Nieuws 5 juni 2014

We hebben maandag onze laatste notenles gehad. Dat het resultaat oplevert merk je aan de kritische vragen die steeds vaker tijdens de repetitie worden gesteld. Hartelijk bedankt Geert! Nog even en je krijgt er spijt van….
Binnenkort krijg je geluidopnames thuis gestuurd van je eigen partij van “Java Jive”. We gaan dat op de volgende repetitie oefenen. Dan gaan we per stemsoort bij elkaar zitten, iedere groep met een eigen i-pad of telefoon waar de opnames op staan, en dan gaan we zelf oefenen. Na de pauze oefenen we dan gezamenlijk. Het is natuurlijk niet verboden om zelf thuis alvast te oefenen!
Aanstaande zondag zingt het Venlo’s Gospelkoor in de kerk. Dat is misschien leuk om gaan te luisteren.
Op tweede Pinksterdag gaan Gon en Jes weer spullen verkopen op de Carbootsale, ditmaal in Reuver. Ze kunnen nog goede spullen gebruiken, vooral kleding die nog in goede staat is. Graag uiterlijk zaterdagmiddag afleveren bij Gon, uiteraard dient alles schoon gewassen en netjes gestreken te zijn. Veel succes dames!
In verband met Pinksteren en daarna de Kermis is er twee weken géén repetitie –helaas!- De eerstvolgende repetitie is op maandag 23 juni. Aanvang 20.00 uur in de Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.