Nieuws 8 mei 2014

Door omstandigheden is maandag de notenles niet doorgegaan. We zijn begonnen met een gewone repetitie, waarbij het gelukt is om zonder kleerscheuren “Everything at once” helemaal uit te zingen. Uit het hoofd wel te verstaan. Véél tekst, maar die zit erin! Nu nog de puntjes op de i zetten.
Rond negen uur kwamen twee mensen van “Vocal Group How About Us!” uit Kessel kijken/luisteren of onze stijl en repertoire passen bij een eventueel gezamenlijk uit te voeren concert. We gaven een “bloemlezing” uit ons repertoire ten beste. Wederom –nagenoeg- alles uit het hoofd en dat ging helemaal niet slecht. We wachten af of Sezako in hun plannen past. Zij zijn een koor met 13 leden en zingen momenteel voornamelijk dialect liedjes.
Daarna begonnen we nog aan – alweer – een nieuw stuk: “Breaking up is hard to do “, welbekend van Neil Sedaka. Dit is inmiddels nummer 200 in ons repertoire! Hiermee gaan we volgende week verder, evenals met “Lucky” -waarbij Marie-Claire “so lucky” is om nog aan de solo te mogen oefenen-, maar: “don’t worry, be happy”, want dat nummer staat ook nog op de planning.
We wachten nog even af of maandag de notenles doorgaat. Check hiervoor a.u.b. zelf je mail.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.