Nieuws 13 maart 2014

Maandagavond kwam een afvaardiging van de silk-O-phonics uit Krefeld ons een tegenbezoek brengen. Hoewel wij méér Duitse gasten verwacht hadden mochten we er uiteindelijk slechts drie begroeten. Dat was jammer maar kon toch de pret niet drukken. Na de ontvangst met koffie en wat lekkers erbij, alsmede een “lang zal hij leven” voor onze Geert, lieten wij hun een selectie uit ons repertoire horen. Als toegift werd natuurlijk “Männer mag man eben” gekozen. Daarvan waren ze erg gecharmeerd. De Duitse dames deden ons nog wat uitdrukkingstips/mimiek aan de hand voor iedere keer dat de dames “uhu…” moeten zingen. Laat dat nou precies dezelfde insteek zijn als wij, Nederlandse dames, al eerder voorgesteld hadden! Mocht het zover komen dat we dit nummer samen (?) gaan uitvoeren dan mag de mimiek wat mij betreft aldus aangepast worden, helaas voor de heren….  Het was een erg gezellige avond. We blijven in contact met de silk-O-phonics i.v.m. de gezamenlijke organisatie van ons themaconcert, ergens in 2015.

Verder nog een dankjewel aan iedereen die met Carnaval gewerkt heeft. Het was flink aanpakken!  

Kijk a.u.b. allemaal nog eens door je overtollige spullen heen om te zien of er iets bij zit wat we kunnen verkopen tijdens de Carbootsale op 6 april. Het moeten nog goede, tweedehandse spullen zijn. Je kunt hierover mailen met Gon.

Maandag is er weer repetitie, tot dan.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.