Nieuws 6 januari 2014

Na het uitwisselen van de nieuwjaarswensen en een toost op het nieuwe jaar hebben we maandagavond geluidsopnamen gemaakt van ons repertoire. Vóór de pauze het kerstgedeelte, na de pauze het werelds gedeelte. Sommige stukken hadden drie pogingen nodig, andere gingen meteen de eerste keer goed. (Zelfs Patapan viel niet tegen!) We halen de beste opnames eruit en zetten die op onze nieuwe website. Daarmee mag het kerstrepertoire voorlopig terug in de kast, vanaf volgende week werken we alleen nog aan de wereldse stukken. We hebben immers dit jaar weer themaconcerten! Mogelijk organiseren we die samen met het koor uit Krefeld (de silk-O-phonics) waar we aanstaande donderdagavond naar toe gaan om te luisteren. We vertrekken om 19.00 uur vanaf het kerkplein.

Maandag begint de repetitie gewoon weer om 20.00 uur in De Gaper.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.