Nieuws 17 oktober 2022

“Hiep hiep hoera, Sezako 30 jaar”
Zaterdag 22 oktober is het dan zover, ons uitgestelde jubileumconcert. Het concert begint om 20.00 uur in de Wingerd. Kaartje kopen is niet nodig, wel graag even via sezako@hotmail.nl aanmelden als je wil komen! Gastoptredens zijn er van de gitaristen Theo de Bruijn en Marijn Nederpelt, en dansgroep Stream uit Malden. Als je denkt, wat geef ik een jarige? Een envelopje met inhoud, daar zijn wij als jarige erg blij mee.

Repetitie
Vrijdag 21 oktober is er generale repetitie vanaf 20.30 uur.
Maandag 24 oktober is er repetitie van 19.30-20.30 uur. Vergeet je kerstklapper niet!
Daarna gaan we voor naar het Café om na te praten over ons jubileumconcert.
Maandag 31 oktober, van 19.30-21.45 uur.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.