Nieuws 28 oktober 2021

Afgelopen maandag hebben we een verlate jaarvergadering over 2020 gehad, deze is prima verlopen. Truus heeft te kennen gegeven om te willen stoppen als bestuurslid, wie interesse heeft om deze functie over te nemen, kan zich melden bij het bestuur. Truus blijft haar taken nog uitvoeren tot de volgende jaarvergadering in januari 2022.

Op maandag 1 november is er een herdenkingsbijeenkomst om de slachtoffers van de Corona te herdenken om 19.00 uur in de kerk. Ook wij zullen hieraan deelnemen. We zingen daar 161 May it be en 215 The long day closes. Graag uiterlijk om 18.30 uur aanwezig zijn in het parochiehuis. Na afloop gaan we waarschijnlijk nog even repeteren.

Vrijdag 17 december gaan we zingen bij de kerstviering van de KBO in de Wingerd, dit zal zijn vanaf 15.00 uur ongeveer. Na afloop willen we dan nog samen ergens gaan eten om het jaar gezellig af te sluiten.

Er zijn nog wat aanvragen geweest om we willen komen optreden, iedereen heeft per app aan Helma door kunnen geven of je die data aanwezig kunt zijn. Of deze optredens doorgaan, hoor je z.s.m..

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.