Nieuws 14 oktober 2021

Maandag 18 oktober: repetitie vanaf 19.30 uur.
Maandag 25 oktober: jaarvergadering vanaf 19.30 uur. De uitnodiging hiervoor ontvang je via de mail.

Op maandag 1 november is er een herdenkingsbijeenkomst om de slachtoffers van de Corona te herdenken om 19.00 uur in de kerk.
Ook wij zullen hieraan deelnemen. We zingen daar 161 May it be en 215 The long day closes.

RaboClubSupport: ook wij doen dit jaar weer mee met deze financiële ondersteuning van de Rabobank. Als lid van de Rabobank kun je stemmen uitbrengen tot 25 oktober via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Graag even doen als je SEZAKO wil steunen!

Kasspekactie: op 5 en 6 november zal het slotconcert van Rowwe Heze plaatsvinden, wij kunnen weer helpen om de Wc’s schoon te houden. Er zijn nog een paar plekjes niet ingevuld! Wie kan er nog werken?

Pr-commisse: om ons 30-jarig jubileum te kunnen blijven herinneren wil de commissie een aantal bomen planten en een kunstwerk plaatsen. Dit zal i.s.m. met de Groengroep plaatsvinden. Als je ideeën hebt, dan graag aan de Pr-commisse doorgeven.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.