Nieuws 22 juli 2021

We gaan nog even door in de zomervakantie met repeteren. Er zijn nu nog 2 repetities, 26 juli en 2 augustus. Deze vinden plaats bij Gon in de loods, Klassenweg 26. Aanvang 20.00 uur.
Dan hebben we drie weekjes vakantie en starten we weer op maandag 30 augustus, aanvang waarschijnlijk 19.30 uur. Hier hebben we het afgelopen maandag over gehad, voor Rob zou dat beter uitkomen en er was niemand op tegen om een half uurtje eerder te beginnen, dus dat is mooi. Waar deze repetitie plaats vind horen jullie t.z.t..
Kasspekactie: helaas is het concert van Rowwe Heze op zaterdag 14 augustus afgelast en kunnen we onze kas niet spekken. Hopelijk gaat het in november wel door! Bedankt voor jullie aanmeldingen om mee te helpen.

Er bestaat nog steeds de mogelijkheid om wat bij te verdienen door een paar uurtjes te poortwachteren bij de Peelbergen in Kronenberg.
Check het rooster!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.