Jubileum nieuws 30 april 2021


Wat hebben we een plezier gehad  op donderdagavond 8 april!
Iedereen had van te voren een grote doos gekregen met lekkere inhoud, een feestmuts en feestslinger (speciaal voor ieder van ons gepersonaliseerd) ballonnen en een fluitje, hiermee maakten we allemaal een selfie…..voor de een was dat een eitje voor de ander de eerste keer.
Nu kon de Quiz beginnen, we waren in groepjes van 5 verdeeld met in iedere groep leden die al 30 jaar in ons koor zitten, die hadden een groepsapp gemaakt zodat we tussendoor konden overleggen. Eindelijk konden we weer eens iets samen doen. Het was een mooie Quiz met vragen over het verleden van ons koor en ook nog van niet zolang geleden, zodat ieder van ons toch een aantal vragen konden beantwoorden. Het filmpje op YouTube was gespekt met allemaal oud- dirigenten en -leden tussen de vragen door, fijn om die mensen weer terug te zien, echt heel leuk gedaan!
Om half tien moesten we het antwoordformulier naar een hele speciale plek brengen in Sevenum, bij de Kruusboeëm te midden van de velden, daar stond Sjaak met dochter Layla al vanaf 9 uur te blauwbekken. De laatste die het formulier kwamen brengen waren ruim over tijd. Iedereen van het koor wilde natuurlijk zo snel mogelijk weten of ze de winnaar waren, de Pr groep deed z’n best, maar het was zo’n close finish dat we de officiële  uitslag pas de volgende dag konden geven.
Plaats 5: de vrije vogels met 36 punten; Plaats 4: het Sezako quizteam met 37 punten; Plaats 3 ROBEPEMA met 40 punten; Plaats 2 de sneeuwklokjes met 41 punten en de WINNAAR werd de Onzingroep met 43 punten! Hartelijk gefeliciteerd, hun prijs was een mooie fles wijn voor ieder van hen.
Natuurlijk gaan we nog een feestje bouwen zodra het weer mag, dat ligt dus nog in het verschiet. Dan kunnen we weer samen zingen wat ons al vanaf oktober niet gegund is.

WIE WEET IS DIT DAN OOK EEN MOOI MOMENT OM NIEUWE KOORLEDEN TE ONTVANGEN? ( Zodra het weer mag gaan we zingen, zullen we onze stemmen weer opnieuw oefenen (want tot nu toe hebben we alleen onder de douche staan kwelen als niemand in de buurt was) wat kijken we daar naar uit, opnieuw naar een speciale uitvoering toewerken onder de bezielende leiding van onze dirigent Rob Jacobs. Elke maandagavond serieus oefenen en dan aan het einde een derde helft waar we gezellig met elkaar kunnen kletsen onder het genot van een drankje. We houden hoop dat dit binnenkort weer kan. Blijf gezond allemaal en tot snel zodra het weer kan.
Astrid

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.